Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod aan houten vloeren en laminaat. Wij leveren uitsluitend producten van topmerken. Ook produceren wij een groot deel van ons assortiment zelf. De vloeren worden uitsluiten door zelf opgeleide parketteurs gemonteerd.

Plankenvloeren
Dit zijn de stoere massieve planken tot wel 28 cm breed die wij in onze eigen fabriek produceren. De collectie gaat van een stijlvolle jatoba tot een robuust eiken kroegvloer en dat in elke gewenste afwerking.

Parket
De houten vloer waar alles mee begon. Het traditionele parket genageld op een tussenvloer. Dit parket is bij uitstek geschikt om een mooie stroken vloer van te maken of een sjieke visgraat, afgewerkt met band en bies.

Multiplank
Multi wil zeggen samengesteld dus een drager van multiplex met een eiken toplaag van 3, 4 of 6 mm dik. De breedtes varieren van 18 cm tot en met 30 cm breed. Ook deze zijn ieder denkbare afwerking te verkrijgen.

Lamelparket
Lamelparket is een samengesteld parket van twee kruislings verlijmde lagen vurenhout met daarop een 3 mm eiken toplaag. Verkrijgbaar in de breedtes 19, 23 en 26 cm breed. Afwerking naar eigen keuze te bepalen.

Laminaat
Wij voeren uitsluitend het merk Quick Step. Dit omdat zij al jarenlang marktleider en trendsetter zijn in de laminaatwereld. Het is een kwalitatief hoogwaardig product verkrijgbaar in iedere prijsklasse.

 

houten vloer leggen

 

 

leggen houten vloer

 

 

vloer hout leggen